7 ianuarie 2021

Să ne asumăm responsabilitatea pentru cine suntem cu adevărat!

Bună dimineața, oameni puternici ai lui Dumnezeu! Rugăciunea de dimineață ne îndeamnă să examinăm și să facem ajustările necesare pentru a umbla circumspect în fața Dumnezeului nostru!

Tată, la un moment dat, noi, ca societate americană, trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre. Trebuie să fim răspunzători, iar sursa acestei responsabilități trebuie să fiți dvs.

Asta înseamnă să fii creștin. Nu suntem niște roboți pre-programați făcuți pentru a vă îndeplini fiecare comandă. Ne-ai dat o minte de făcut, gândit și raționat.

Ați furnizat manualul de instrucțiuni pentru viață, Biblia. Ne-ați plasat aici ca teren de antrenament pentru ceva mult mai mare decât ne putem gândi sau imagina.

Deci, ce vom alege? Stau cu cuvintele lui Iosua 24, care declară: „Cât despre mine și casa mea, vom sluji Domnului”.

Tată, sunt al tău! M-ai creat! M-ai propus! M-ai salvat și m-ai sfințit! Ai oferit multe pentru mine și familia mea!

Ne întâlnești zilnic cu mine în locul meu secret! Îmi vindeci bolile și bolile! Tu faci minuni pentru mine și îți dai favoarea Ta asupra vieții mele!

Unde altcineva sau cine mai are grijă de mine ca Tine? Nu există nicăieri și nimeni, sigur! Eu sunt al tau si tu esti al meu! Acesta este cu adevărat un meci făcut în cer.

Noi, ca urmași ai lui Isus Hristos, trebuie să acționăm conform ADN-ului nostru transformat. Suntem morți pentru trup și viața noastră este acum ascunsă cu Hristos în Tine.

Părinte, depășește-ne astăzi, chiar acum, și arată-ne prin abundenta Ta îndurare eroarea căilor noastre. Vorbește-ne cuvintele dreptății, păcii și bucuriei care se află în Scripturile Tale.

Iartă-ne pentru căile noastre care nu se potrivesc cu scopul Tău pentru viața noastră. Fie ca noi să ne luăm locul lângă sfinții care au mers înaintea noastră.

Fie să continuăm să răspândim Evanghelia lui Isus Hristos tuturor celor care vor asculta. Acesta este strigătul inimii mele. Acesta este cel pe care Mi l-ai creat să fiu.

Ne rugăm în numele lui Isus. Amin.

Să aveți o zi grozavă și plină de Dumnezeu! Shalom!